در بازار انواع خرما ضایعاتی و هسته مرغوب به صورت عمده و تناژ بالا برای مصارف انسانی و دام و طیور خرید و فروش می شود.
در خرما به طور معمول به دو طریق ضایعات رخ می دهد که در ادامه در مورد آن بحث می کنیم.
- بیشتر بخوانید: خرما بم
مورد اول ضایعات فیزیولوژیک می باشد که مربوط می شود به دگرگونی طعم و ازبین رفتن عطر آن و عوض شدن رنگ میوه یا تاریک شدن رنگ آن.
- بیشتر بخوانید: خرما جنوب
مورد دوم از ضایعات میکروبیولوژیک است که علت آن عملکرد کپک و مخمرها می باشد.
گزارشات آمار و ارقام های متفاوتی از میزان ضایعات در طول برداشت و پس از آن بیان می کند که این نشان دهنده ی این موضوع است که تا کنون تحقیقات جامعی پیرامون مقدار دقیق ضایعات این محصول صورت نگرفته است.
- بیشتر بخوانید: خرما استعمران
از آن جایی که این مسئله اهمیت به سزایی در نظام توزیع محصولات دارد بنابراین باید با دقت و حساسیت بیشتری این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
- بیشتر بخوانید: خرما خاصویی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.