خیار شور انواع مختلفی دارد که با توجه به ادویه ها و سایر مواد مصرفی و نوع خیار متفاوت است.
قیمت خیارشور خانگی در تمامی نقاط کشور یکسان است.
رایج ترین آنها ترشی شوید است که در همه اشکال آن از ادویه معطر علف هرز شوید استفاده می شود.
ادویه های معطر دیگری که ممکن است مورد استفاده قرار گیرند عبارتند از: دارچین ، میخک ، جوز هندی ، رازیانه، کاسیا و غیره، برای ادویه های تند می توان از فلفل سیاه، زنجبیل، خردل و فلفل دلمه ای استفاده کرد.
با مصرف خیارشور سرکه ای خانگی سرحال تر شوید.
گیاهانی مانند ریحان، آویشن و غیره را می توان برای طعمی منحصر به فرد استفاده کرد و پیاز و سیر را می توان در آن گنجاند. برخی از آنها شیرین هستند و شکر اضافه شده است.
خیارشور خانگی نمکی برای بدن بسیار مفید می باشد.
غوره نه تنها ترشی با اندازه معین، بلکه یک گونه خاص از خیار، خیار هندی غربی یا خیار است که با آنچه که از نظر فنی به عنوان خیار (Cucumis sativus) شناخته می شود، متفاوت است.
خیارشور اصالت از نمونه پرطرفدارترین خیارشور ها می باشد.
خیارشورهای استاندارد از خیار هند غربی تهیه میشوند، اما اصطلاح غوره به عنوان خیار کوچکی که در آب نمک سرکه شیرین ترشی میشود ، بدون توجه به تنوع خیار استفاده میشود.
ترشی شوید “کوشر” معمولاً به این معنا که تحت نظارت خاخام تهیه شده است، کوشر نیست، که این اطمینان را ایجاد می کند که هیچ ظرفی که در تماس با ترشی ها با مواد غذایی غیر کوشر نبوده است.
بلکه ترشی است که به روش سنتی ترشی سازان یهودی شهر نیویورک تهیه می شود ، با افزودن سخاوتمندانه سیر به آب نمک (تربلسکی و رالف 2003؛ ریچ 2007).
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.