با شکلات نارگیلی بونتی دسته گل عروس درست کنید

خوردن کاکائو به ما احساس خوشبختی و شادی می دهد، سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد و با مقاومت به انسولین مبارزه می کند.
روغن نارگیل
روغن نارگیل چربی مناسبی برای شکلات نارگیلی بونتی ما است زیرا سرشار از اسیدهای چرب ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی است.

تبلیغات
این چربی اگرچه بسیار کالری دارد، اما خاصیت افزایش متابولیسم و ​​تسهیل کاهش وزن به خصوص در ناحیه کمر را دارد.
این روغن همچنین اشتها را کاهش می دهد، بنابراین به ما این امکان را می دهد که با یک تکه شکلات احساس رضایت کنیم.
کبودی
ماکا یک غده بومی منطقه آند است که در کشورهایی مانند پرو به عنوان غذا و در سایر نقاط جهان به عنوان مکمل مصرف می شود.

به دلیل محتوای بالای مواد مغذی آن، به عنوان یک غذای فوق العاده در نظر گرفته می شود.
ماکا دارای خواص انرژی زا، محرک و تنظیم کننده سیستم هورمونی است، به همین دلیل برای مردان و زنان بسیار مفید است.
تبلیغات
آجیل و خشکبار
آجیل مکمل کاملی برای شکلات انرژی زا خانگی ماست.

آنها مقدار زیادی فیبر برای سیر نگه داشتن شما به همراه چربی های سالم و طعمی متفاوت در هر قرص به شما می دهند.

می توانیم از مغزهای بو داده استفاده کنیم مانند:

تبلیغات
بادام ها
گردو
پسته
سنجاق
فندق

شکلات
استویا
استویا مناسب ترین گزینه برای ارائه شیرینی بدون کالری است. این گیاه بومی پاراگوئه بسیار بیشتر از هر شیرین کننده ای که اثرات مضری بر سلامتی دارد توصیه می شود.

در این دستور از استویای تصفیه شده، رنگ شفاف و بدون طعم استفاده خواهیم کرد.
اما باید بدانیم استویای خالص تیره رنگی است که علاوه بر طعمی شبیه شیرین بیان، خواص دارویی دارد.
تبلیغات
توصیه می کنیم بخوانید: درمان با دارچین و استویا برای تنظیم قند

آن را در خانه آماده کنید!
آن را در خانه تهیه کنید
عناصر
5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو خالص (100 گرم)
7 قاشق غذاخوری روغن نارگیل فوق بکر (105 گرم)
1 قاشق غذاخوری پودر ماکا (10 گرم)
½ فنجان آجیل برشته شده (75 گرم)
چند قطره اسانس وانیل مایع (اختیاری)
استویای مایع (به طعم)
پیچیدگی
اول از همه و در صورت جامد بودن روغن نارگیل، آن را در ظرفی در بن ماری حرارت می دهیم تا آب شود.
وقتی مایع شد، در ظرفی با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
آنها را در یک قالب مخصوص قرص، یا در یک ظرف پلاستیکی یا سیلیکونی صاف قرار می دهیم. برای درست کردن شکلات می توانیم از قالب یخ هم استفاده کنیم.
قالب را داخل یخچال قرار می دهیم و یک ساعت قبل از مصرف صبر می کنیم.
برای نتیجه گیری، به یاد داشته باشید که این شکلات باید در دمای زیر 23 درجه سانتیگراد باشد تا جامد بماند. در نتیجه توصیه می کنیم آن را در یخچال نگهداری کنید.