با خوردن ترشک آلوچه خشک و زرد آلو خواب راحتی را تجربه کنید

ترشی مخلوط زعفرانی تازه، دیپ یا چاتنی از سبزیجات برگدار یا گیاهانی مانند گشنیز، برگ کاری، اسفناج، جعفری و تاج خروس تهیه می شود.

انواع تخمیر شده مانند کیمچی روش های جالب و اشتها آور برای وادار کردن کودکان به خوردن سهم خود از سبزیجات و گیاهان برگی هستند که ممکن است برای آنها خسته کننده باشد.

خوردن ترشک آلوچه خشک  تازه نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه ممکن است ویتامین های ضروری مانند ویتامین C، ویتامین A ، ویتامین K ، فولات و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم را تامین کند.

ویتامین‌ها و مواد معدنی ریزمغذی‌های حیاتی هستند که ممکن است از ما در برابر بیماری‌ها محافظت کنند، به تقویت ایمنی، تقویت استخوان‌ها، تقویت بینایی و بیماری‌های مختلف کمک کنند.

متن جایگزین

ترشک انار نیز همچون سایر سرشار از ویتامین و مکواد معدنی می باشد.

ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.

مطالعات نشان داده اند که مصرف ترشی های حاوی سرکه ممکن است به کنترل سطح قند خون کمک کند.

به گفته انجمن دیابت آمریکا، ترشک زردآلو ممکن است به افزایش حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به مقاومت به انسولین یا دیابت نوع 2 کمک کند، به خصوص پس از مصرف یک وعده غذایی پر کربوهیدرات.

اسید استیک موجود در سرکه مسئول این پدیده است.

با این حال، باید مراقب بود که از مصرف ترشی شور خودداری شود زیرا نمک اضافی باعث افزایش فشار خون می شود.

  • منابع:
    1. Surprising Benefits Of Pickles
  • تبلیغات: 
    1. فردی که با استفاده از دانه کلزا شیاطین را دور می کرد!
    2. مزرعه ارزن زیبایی که محل مراسم عقد عروس و دامادی شد!
    3. شیر آبی که توسط شرکت دانش بنیان داخلی تولید شد
    4. پیر مردی با سیم مفتول دوچرخه ای را درست کرد